Valu Expertit Oy

Valu Expertit Oy

Hunajakukanpolku 1

91800 TYRNÄVÄ

TYRNÄVÄ

040 585 1142

Kokeneet ammattilaiset - vankat perustukset.
Soita ja kysy lisää 040 585 1142.

Jätä yhteystietosi, otamme sinuun yhteyttä!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Valu Expertit Oy
Hunajakukanpolku 1
91800 TYRNÄVÄ

Y-tunnus: 2312300-3
Puh: 040 585 1142

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Valu Expertit Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

Perustukset

Tilaa ammattilaiset tekemään perustuksesi

Vuonna 2010 perustettu Valu Expertit Oy on rakennettu oman alansa huippuammattilaisista. Yrityksen työntekijät ovat aikaisemmin toimineet toiminimellä, tai työntekijöinä valusokkeleita valmistavissa yrityksissä. Kokemusta teräs-betonisokkeleiden tekemisestä on yli 15 vuoden ajalta.

Toimialueenamme ovat pääasiassa Itä-, Keski- ja Länsi-Suomi sekä Etelä-Suomi sopimuksen mukaan. Missä päin Suomea siis sijaitsetkin, ota yhteyttä ja pyydä tarjous urakallesi!

Pyydä tarjous

Perustukset Kuopio, Vaasa, Kajaani ja muu Itä-, Keski- ja Pohjois-Suomi

Valuexpertit Oy toteuttaa vaativatkin perustukset vuosien kokemuksella kaikenlaisiin kohteisiin: julkisiin rakennuksiin ja liikekiinteistöihin, omakotitaloihin, rivitaloihin, autotalleihin, varastoihin, kesämökkeihin kuin myös muihin perustusurakointia vaativiin kohteisiin. Teemme sekä maanvaraisia että paalutettavia perustuksia, ja meillä on kokemusta hyvin erityyppisten kohteiden urakoinnista, nopeasti toteuttavista erittäin haastaviin.

Yrityksemme toimii laajalla alueella Itä- ja Keski-Suomessa sekä Pohjois-Suomessa. Oulun, Raahen, Siikajoen ja Vaasan seudun lisäksi toimintamme ulottuu Itä-Suomessa mm. Joensuu, Sotkamo, Kajaani ja Kuopio -akselille sekä Pohjois-Suomessamm. jokilaakson, Kemin ja Rovaniemen välimaastoon. Tarjoamme kokonaisvaltaista palvelua kaikenlaisille asiakkaille: yrityksille, julkisen sektorin toimijoille kuin myös yksityisasiakkaille.

Perustusurakointi kiinteistöihin, omakotitaloihin ja muihin rakennuksiin

Teemme ammattitaitoista ja tehokasta perustusurakointia hyvin erilaisiin kohteisiin. Tarvittaessa saat kauttamme kokonaisratkaisun rakennukseesi perustussuunnitelmista alkaen, tai sitten tulemme hoitamaan vain itse työosuuden - miten se sinun projektiisi parhaiten sopii. Suoritamme urakat laadulla ja nopeasti – perustuksista riippuen työmme on valmis jopa päivässä.

Perustustavan ratkaisee maapohjan laatu, rakennuspaikan korkeuserot ja maasto, perustusten päälle tulevat rakenteet ja niiden kuormitus, sekä maanpinnan alapuolelle rakennettavat tilat. Rakennuksen ja rakennuspaikan vaatimusten mukaan teemme sekä maanvaraiset perustukset, paalutettavat perustukset sekä kantavat alapohjat kuin myös anturat ja pilarit.

Palveluvalikoimamme

  • Perustussuunnittelu
  • Perustusurakointi
  • Maanvaraiset perustukset
  • Paalutettavat perustukset ja kantavat alapohjat
  • Ontelolaattojen toimitus ja asennus
  • Paalutus

Valuperustukset,  anturat ja sokkeliperustukset

Nopea ja edullinen valuperustus tehdään muottien avulla paikan päällä, ja sen avulla saadaan saumaton ja yhtenäinen betonirakenne. Valuperustuksen avulla on helppo rakentaa taloja hyvin erilaisille maaperille aina varastoista rivitaloihin.

Anturaperustus soveltuu huonosti kantavaan maaperään. Siinä valetaan anturan päälle muoteilla varsinainen sokkeli. Paalutettavassa perustusratkaisussa teräs- tai betonipaalut hakataan kantavaan maaperään saakka, ja perustukset valetaan paalutuksen päälle.

Valuperustukset

  • Omakotitaloihin
  • Autotalleihin ja varastoihin
  • Kesämökkeihin ja huviloihin
  • Rivitaloihin ja halleihin

Anturat

  • Jatkuvat anturat
  • Pilarianturat ja pilarit
  • Paaluanturat
  • Anturat myös harkko- ja elementtiperustuksiin

Ota yhteyttä ja kysy tarjous tai pyydä lisätietoja!

Meiltä saat luotettavaa ja asiantuntevaa palvelua niin pienissä kuin suurissa valuprojekteissa. Kun haluat lisätietoa perustusten tekemisestä tai etsit asiantuntijaa tekijää talosi perustuksille, ota yhteyttä meihin!