Valu Expertit Oy

Valu Expertit Oy

Hunajakukanpolku 1

91800 TYRNÄVÄ

TYRNÄVÄ

040 585 1142

Kysy - Me vastaamme!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Valu Expertit Oy
Hunajakukanpolku 1
91800 TYRNÄVÄ

Y-tunnus: 2312300-3
Puh: 040 585 1142

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Valu Expertit Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

 • Nimi
 • Sähköpostiosoite
 • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
 • Organisaatio ja asema
 • Organisaation osoitetiedot
 • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

Pilarit, anturat ja muut perustustyöt kaikkiin kohteisiin

Valu Expertit Oy hallitsee pilarit, anturat ja muut talojen perustustyöt vankalla ammattitaidolla ja vuosien kokemuksella. Toimimme Tyrnävältä käsin ja palvelemme sekä yksityis- että yritysasiakkaita. Toimimme pääasiassa Itä-, Länsi-, Keski- ja Pohjois-Suomessa sekä Etelä-Suomessa sopimuksen mukaan. Tutustu palveluihimme!

Isot tekijät luottavat meihin - luota sinäkin

Sopimusasiakkaitamme ovat mm. muuttovalmiiden omakotitalojen suunnitteluun erikoistuneet Design-Talot, Deko-Talot, Kastelli-talot, Synkronitalo sekä rakennusliike Lapti.

Ammattitaitoomme luottavat siis suuret toimijat – luota sinäkin. Olitpa sitten omakotitalon, mökin tai huvilan rakentaja tai rakennusfirman edustaja, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä ja pyytää tarjousta urakallesi. Toimimme pääasiassa Oulun ja Lapin läänin alueella, mutta sopimuksesta myös kauempana!

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Olemme vuosien varrella toteuttaneet monenlaisia perustustöitä ja -urakoita niin yksityis- kuin yritysasiakkaille. Teemme perustukset, pilarit ja anturat kaikenlaisiin kohteisiin ja toimimme myös sopimusvalmistajana usealle talotehtaalle. Ei ole liian pientä tai suurta urakkaa, jota emme hoitaisi – ota siis yhteyttä jo tänään!

 • Dekotalo
 • Designtalo
 • Lapti
 • Kastelli
 • Synkronitalo