Pilarit, anturat ja muut perustustyöt kaikkiin kohteisiin

Valu Expertit Oy hallitsee pilarit, anturat ja muut talojen perustustyöt vankalla ammattitaidolla ja vuosien kokemuksella. Toimimme Tyrnävältä käsin ja palvelemme sekä yksityis- että yritysasiakkaita. Toimimme pääasiassa Itä-, Länsi-, Keski- ja Pohjois-Suomessa sekä Etelä-Suomessa sopimuksen mukaan. Tutustu palveluihimme!

Isot tekijät luottavat meihin - luota sinäkin

Sopimusasiakkaitamme ovat mm. muuttovalmiiden omakotitalojen suunnitteluun erikoistuneet Design-Talot, Deko-Talot, Kastelli-talot, Synkronitalo sekä rakennusliike Lapti.

Ammattitaitoomme luottavat siis suuret toimijat – luota sinäkin. Olitpa sitten omakotitalon, mökin tai huvilan rakentaja tai rakennusfirman edustaja, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä ja pyytää tarjousta urakallesi. Toimimme pääasiassa Oulun ja Lapin läänin alueella, mutta sopimuksesta myös kauempana!

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Olemme vuosien varrella toteuttaneet monenlaisia perustustöitä ja -urakoita niin yksityis- kuin yritysasiakkaille. Teemme perustukset, pilarit ja anturat kaikenlaisiin kohteisiin ja toimimme myös sopimusvalmistajana usealle talotehtaalle. Ei ole liian pientä tai suurta urakkaa, jota emme hoitaisi – ota siis yhteyttä jo tänään!

Kysy - Me vastaamme!

Kerro meistä kavereillesi